zondag 26 augustus 2012

16 augustus - Onze Ballon

Inmiddels vermaken we ons weer prima in Nederland, de kater na Italiƫ is verdwenen. En het mooie weer doet ons goed na al die weken regen.

We zijn met z'n vieren nog een dagje naar Slagharen geweest en ook daar verbaas ik me over het herstel van Lizzie. Ze loopt, rent en vliegt de hele dag van hot naar her en duikt attracties in waar ik liever voor bedank. Gelukkig was Joost mee, kon ik Jalou troosten die tot haar grote verdriet bijna nergens in mocht.
Al met al weer een heerlijke dag!

En het hield niet op. Lizzie was door de 'Stichting Onze Ballon' uitgenodigd om als een echte VIP een ballonvaart te maken op het Ballonfiesta in Barneveld. Hoe leuk is dat?!! Daar had ze wel zin in, en samen met Joost ging ze de lucht in (er moest toch echt iemand aan de grond blijven voor de foto's van vertrek;) ).

Het geluid van de brander vond ze wel een beetje spannend, maar ze heeft ontzettend genoten. Na de landing werd de (kinder)champagne ontkurkt en werden Joost en Lizzie benoemd tot 'Baron en Barones van Barneveld tot Voorthuizen'.
Ook nu blijkt hoe belangrijk dit soort initiatieven zijn, een kind die veel heeft meegemaakt vergeet op deze manier even alle ellende. Geweldig!

Uiteindelijk kreeg de ballon van Lizzie nog landelijke belangstelling. Ze landden namelijk midden op een tamelijk ingeslapen camping in Voorthuizen. Tsja, je zal maar voor je voortent zitten en er landt plots zo'n enorm gevaarte voor je neus...dan moet natuurlijk SBS6 snel ter plaatse zijn voor een item in Hart van Nederland.  Voor iedereen die dit prachtige nieuws gemist heeft..bij deze nog een linkje...Komkommernieuws van de Veluwe

Daar gaan ze!

Drukte op het ballonfiesta

'Onze ballon' 

Veilig geland...Onze prinses is nu ook 'Barones'

Boven Garfield





Geen opmerkingen:

Een reactie posten