zondag 26 augustus 2012

8 augustus - Check up

Toch wel weer een kleine kater na een heerlijke vakantie in Italiƫ. Ten eerste moesten we het de eerste dagen in Nederland weer doen met een hoop regen. En er wachtte weer een afspraak in het AMC, de 6 wekelijkse check-up.

De oncoloog was zeer tevreden. Lizz zag er natuurlijk blakend uit, je herkende haar nauwelijks zo bruin was ze geworden. Verder had Lizz ook geen klachten, zoals hoesten, hoofdpijn, verminderde eetlust of iets dergelijks, dus de oncoloog vond het niet nodig om deze keer een longfoto te maken. Stel dat er iets zichtbaar zou zijn op een foto, dan zouden ze er nu toch weinig aan kunnen doen en zouden wij de rest van de vakantie in zware stress zitten. Beter dus om tweede helft september weer een nieuwe CT scan te maken.
Dat viel dus allemaal reuze mee. De bloeduitslagen waren ook prima, de portacath werd probleemloos doorgespoten, wat een kanjer!

Wel moeten we nog steeds heel goed letten op de verminderde weerstand van Lizzie. Ze kreeg niet zomaar gordelroos in juni. Voorlopig nog steeds geen binnenzwembad, bioscoop en ballenbak voor Lizz....

Eind september dus weer een nieuwe scan, laten we vreselijk hopen dat deze schone longen laat zien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten