zondag 20 mei 2012

20 mei - Voorpret!!

Het was even heel spannend vorige week. Lizzie's maag was zo van slag dat ze werkelijk niets binnenhield. Toch maar het ziekenhuis gebeld. Gelukkig werd ons vanuit het AMC verzekerd dat ze alles op alles zouden zetten om Lizzie op vakantie te laten gaan. Alleen dat al gaf ons wat meer rust. In eerste instantie wilden ze Lizzie direct zien, maar omdat ze lag te slapen besloten we nog een nahtje aan te kijken en donderdag weer opnieuw te overleggen.

Gelukkig ging het vanaf donderdagmorgen weer de goede kant op. Vrijdag verbaasde Lizzie ons zelfs door op de verjaardag van haar beste vriendinnetje een stuk worst op te peuzelen. Toen was het hek van de dam. Thuisgekomen wilde mevrouw meteen stukjes kaas en worst en had ze om de 10 minuten weer 'honger'. Ijsjes, lollies, chips, macaroni, bolletjes kaas, snoepjes....ze is er maar druk mee. Weliswaar eet ze niets helemaal op, maar daar doen we maar niet moeilijk over nu. We zijn al zo blij dat ze weer zin in normaal eten heeft. Al met al zijn we nu zover dat ze bijna elke maaltijd wel dapper mee eet.
Wat een opluchting! Voor ons kwam de zon dus zaterdag dubbel achter de wolken vandaan. De vakantievoorpret kon beginnen!!!

De koffers staan klaar.....Schiphol...we komen er aan!!

Tot ergens in juni!!

Eindelijk weer een beetje haar!

Lizzie op het LaLaLand festival

Lekker swingen!

Moe....

6 opmerkingen:

  1. Hallo Marlies,
    Wat een fijn bericht zeg!
    Ik wens jullie heel veel plezier en geniet-momenten toe tijdens jullie vakantie!
    Hartelijke groetjes, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. geweldig wat fijn. Ik wens jullie een super vakantie met elkaar.

    liefs
    Mariƫt

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel veel plezier op vakantie en ik hoop dat alles goed blijft gaan! Laat lizzie maar lekker snoepen, kan ze even inhalen wat ze afgelopen dagen heeft gemist!
    Groetjes van jorinde (twitter edniroj2)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Juliette Leeuw20 mei 2012 om 14:30

    Ooooooo wat heerlijk voor jullie!!! Lekker op vakantie!!! Het is jullie zooooooo gegund! Zit net foto's van Lizzie te bekijken en bedacht me dat sonde van Toots er al in december is uit gegaan! Wow, wat moeten jullie een lange adem hebben! Heel veel liefs! Juliette

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Geweldig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Op naar een superfantastischegeweldigeontspannen vakantie! Tis jullie enorm gegund!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo
    Ik heb de uitslag van de MRI en daar is geen tumor op te zien
    Ze zijn nu tot de diagnose clusterhoofdpijn gekomen (wat erg bijzonder is bij kinderen vooral bij meisjes) hiervoor ben ik opgenomen in het UMC
    Jullie veel plezier op vakantie!
    Gr. Celine

    BeantwoordenVerwijderen