zondag 23 september 2012

23 september - De zomer voorbij...

Het is herfst. Het einde van een lange zomer met veel vermaak en afleiding.
Vakanties, dagtrips en eind augustus de verjaardag van Lizzie en haar eerste kinderfeestje. Het leek werkelijk weer een beetje gewoon in ons gezin.

Vorige week hebben we deze periode afgesloten met een nieuwe CT-scan van Lizzie's longen. We hopen dat de herfst een extra zonnetje mag krijgen, zouden we nu eindelijk eens horen dat Lizzie 'schoon' is? Zijn die laatste plekjes in haar longen eindelijk verdwenen? Maandag, dinsdag of woensdag zullen we de uitslag krijgen. Zoals je begrijpt weer een hoop spanning en stress in onze lijven.

Als het uiterlijk van Lizz en haar energieke gedrag de graadmeter zouden zijn voor haar gezondheid, zouden we ons nu absoluut geen zorgen maken. Ze gaat volle dagen naar school, en speelt daarna nog met vriendinnen of haar zusje. Niks aan de hand zou je zeggen.
Helaas weten we dat we hier niet vanuit mogen gaan. Dit is het valse van kanker. Agressieve cellen kunnen zich tijden schuilhouden om vervolgens, als de kust veilig is, weer razendsnel terug te komen.
Aan de buitenkant kunnen we dus helaas niets aflezen. We moeten gewoon wachten op de uitslag van de scan. Slopende spanning, elke scan weer.

Duimen, duimen, duimen dus....


LIzzie 6 jaar! Trots in de klas.

Mooi geschminkt op haar kinderfeestje...

Lizzie, fotosessie Villa Pardoes

Jalou, fotosessie Villa Pardoes 

2 opmerkingen:

  1. En duimen zullen we doen!

    knuffel uit Boxtel,

    Dominique

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat spannend voor jullie, we duimen mee en Hopen dat jullie zo snel mogelijk goed nieuws krijgen!!
    Succes weer tijdens deze vervelende "wacht" dagen. Liefs uit Velserbroek.

    BeantwoordenVerwijderen