maandag 24 september 2012

24 september - Uitslag scan

Het weekend heeft lang genoeg geduurd. Vanmorgen heeft Joost direct contact opgenomen met het AMC of de oncoloog zo snel mogelijk de uitslag door wilde geven.
Nog geen 5 minuten later werden we al gebeld.

De scan van afgelopen donderdag laat exact hetzelfde beeld zien als de vorige scan. Geen verbetering dus, maar belangrijker...niet verslechterd. Pfff, gelukkig! Die hebben we dan weer binnen.
Maar toch ook een lichte teleurstelling. Nog steeds het woord 'schoon' niet gehoord. De oncoloog gaf aan blij te zijn met deze uitslag. Als over 3 maanden de volgende scan weer hetzelfde laat zien, zou ze beginnen te geloven dat de plekjes misschien toch echt littekenweefsel zijn.
Maar dat is weer 3 maanden verder.

Voor nu gewoon weer verder. Lizz wordt met de dag sterker, volgens de arts alleen maar positief. Mocht nu nog blijken dat er iets mis gaat, zou ze wel weer een nieuwe behandeling aandurven.
Daar gaan we niet aan denken, het is mooi dat Lizz sterker wordt. Mooi omdat ze gewoon een prachtige zesjarige meid is geworden en nu doorgaat voor verjaardag nummer 7. Dat duurt nog wel even, maar toch! 




5 opmerkingen:

  1. Pfff, goed nieuws zeg! Wat een opluchting. We hebben er elke dag aan gedacht. We hielden onze adem in. Wat fijn dat we weer gewoon kunnen ademhalen. Het is littekenweefsel! Zeker weten! Veel liefs T & L.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kan me helemaal voorstellen dat het gemengde gevoelens oproept!! Maar na alle narigheid die jullie hebben doorstaan denken we nu gewoon positief!
    Het is niet veranderd dus is het gewoon littekenweefsel!! Wij zijn blij voor jullie. Liefs uit Velserbroek.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En wat voor gemengde gevoelens!!!! Die 7e bday gaat komen, maar o wat zou het fijn zijn als jullie nou toch schoon horen asap!!! Niet verslechterd is al fantastisch!! Wij blijven meeleven en wat een cool stoer wijfie met haar sponsorloop, Wij doen mee! Heel veel liefs, Toots en fam

    BeantwoordenVerwijderen
  4. gefeliciteerd en op naar een heel mooi jaar. Ik ga voor littekenweefsel.

    Groet Cis

    BeantwoordenVerwijderen