donderdag 15 september 2011

15 september - It giet oan!...of misschien toch niet...

Afgelopen maandag was het weer tijd om bloed te prikken. Helaas was Lizz nog steeds niet uit aplasie en moest er woensdag weer geprikt worden.
Deze uitslag liet zien dat ze wel uit aplasie was, maar er was nog een andere waarde niet goed. Deze zat nu op 400, maar moet nog naar de 1000. Voor ons een nieuwe waarde. Hebben ook eigenlijk geen idee waar dit over gaat, maar zal wellicht te maken hebben met of het lijfje een nieuwe kuur aankan. Morgen maar weer eens vragen.
Nu mag ze dan wel eindelijk naar het AMC morgen voor de derde kuur, maar er moet eerst weer bloed afgenomen worden zodat ze zeker weten dat alle waardes goed zijn.
Dus heel hoogstwaarschijnlijk gaat alles gewoon door morgen, maar er is nog een heel klein kansje dat we morgenmiddag weer thuis zitten. Laten we hopen op het eerste.

Ik merk dat ik steeds meer op ga zien tegen de kuren. Ten eerste al de 3 lange slopende dagen op F8Noord, met deze keer een overnachting. Heerlijk! Kan me nu al verheugen op de minimalistische stretcher. Matrasje ongeveer 4 cm dik met een heerlijke dikke laag plastic eromheen. Een lekkere Auwwwping!
Het is niet alleen de overnachting, maar ook de omgeving, het continue scherp moeten zijn op wat er met Lizz gebeurd, de slopende lange saaie uren wachten, de stinkende wc's en badkamer, etc. etc., maken het geen pretje.
Gelukkig hoeven we maar 3 dagen. Er zijn ook ouders die er weken aaneengesloten 'wonen'. Zij zullen het zeker niet makkelijk hebben. Daarom is het fijn om te weten dat het EmmaKinderziekenhuis grondig wordt verbouwd. Via de volgende link kun je meer lezen over de ingrijpende verbouwing.

En ja, wat zit ik nou te zeuren. Degene die echt mag klagen is onze lieve prinses. Maar klagen doet ze niet. Ze vraagt netjes wat we in het ziekenhuis gaan doen, vervolgens of ik met haar meega en of ik bij haar blijf slapen, en als laatste vraagt ze of ze in de speelkamer mag en of de ipad meegaat. Dan is het goed. De ongelooflijke kanjer! Wat ben ik toch trots op die stoere meid die zo hard aan het vechten is tegen haar babydraakjes!

2 opmerkingen:

  1. we gaan voor jullie duimen dat de kuur door gaat en dat Lizzie weinig last heeft van de kuur dit keer...
    De draak gaat er aan want lizzie is SUPER sterk.

    Liefs Willem en Cis

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een sterkte meid, jullie Lizzie! Hopelijk kan het doorgaan, veel sterkte!

    Liefs, Fredy en Remco

    BeantwoordenVerwijderen