donderdag 22 september 2011

22 september - weekend!

Kuur 3 zit erop. Lizz heeft het weer superstoer doorstaan. Echt heel makkelijk had/heeft ze het niet. Ze is erg misselijk ondanks alle medicatie die ze ertegen krijgt.
Toch zien we dat ze zo graag wat lekkers wil eten. Gisteren lag er een gekookt eitje op haar bord. Ze zat steeds te twijfelen, maar nam hem niet. Toen we wilden afruimen vond ze het kennelijk toch zonde en smikkelde ze hem toch snel op. Kotsmisselijk was ze ervan, de stakker.

Verder heeft ze in het ziekenhuis nu haar juf ontmoet. Samen met haar kamergenootje heeft ze 2 ochtenden 'les' gehad. Dit heeft haar erg goed gedaan, en mede hierdoor vlogen de laatste 2 kuurdagen om.
We hoopten dat Lizzie maandag weer naar haar eigen school zou kunnen, want ze is dan nog niet in aplasie. Helaas hoorden we van haar juf dat er weer een kindje waterpokken heeft gekregen. Nu moet ze dus toch nog een paar weken thuisblijven. En op het moment dat ze wel weer zou mogen is ze hoogstwaarschijnlijk net geopereerd. Ik ben bang dat ze dus ergens in november pas naar school toe kan.

Gelukkig hebben we nu eerst iets leuks op de agenda staan. Morgen vertrekken we voor een paar dagen naar een bestemming aan zee. Voor Lizzie moet dit een heerlijk weekend worden. Een weekend waarin haar droomwens uit gaat komen. Haar Doe een Wens moment. Ze weet dat we naar zee gaan en hier heeft ze enorm veel zin in, wat ze dus niet weet is dat er zondag een echte verrassing is. Ben heel benieuwd hoe ze gaat reageren. Uiteraard zal ik volgende week meer vertellen over deze dagen. Het blijft nu nog even geheim.
Volgens mij gaan we de zon ook nog zien, dus dubbel pret!

3 opmerkingen:

  1. Heel fijne dagen! op een super weekend!!
    Liefs Victoria

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ontzettend balen dat ze zo beroerd is, ondanks de medicijnen. Ik hoop dat jullie een fantastisch weekend hebben en ik ben heel benieuwd naar Lizz haar reactie.

    Dikke kus Jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het weeris top en we hopen dat jullie heerlijk genieten en dat Lizzie zich niet zo beroerd voelt.
    Liefs Willem en Cis

    BeantwoordenVerwijderen