donderdag 15 december 2011

15 december - Naar school

Vandaag en gisteren eindelijk weer eens even een hoogtepuntje...Lizzie is naar school!!  Ze had zo'n zin, dat ze om 7uur al rechtop in bed zat. Ze heeft enorm genoten en wil heel graag weer..Nou dat kan geregeld worden natuurlijk! Heel fijn om te zien dat ze weer opknapt. Genieten! Groot genieten!
De juf vertelde aan Lizzie dat er 7 kindjes ziek waren in de klas en dat dat best jammer was. Zei een klasgenootje wijzend naar Lizz: "Maar er is er ook weer eentje beter juf!"

Gisteren zijn we ook weer in het AMC geweest. Er moest nog een keer bloed geprikt worden en er stond nog een gesprek met de oncoloog gepland. We verwachtten niet veel bijzonder nieuws, dus erg gespannen waren we niet. Gelukkig bleef dit ook zo. We hebben het gehad over het vervolg van huidig protocol en de High Dose chemo kuur (HDC) die ze aansluitend gaat krijgen.
Voor ons is een nieuwe CT scan een heel belangrijk en stressvol moment. We moeten hier nog wel een tijd op wachten. Ze gaan deze scan maken tussen de laatste ICE-T kuur en de HDC. Dat duurt dus nog even helaas. Waarschijnlijk eind januari.
Maarrrr...als ze dan niks vinden en alles gaat goed tijdens de HDC kuur, is ze eind februari klaar....
Eigenlijk durf ik het niet eens op te schrijven en kan ik het niet geloven, maar ik blijf er een goed gevoel over houden.

4 opmerkingen:

  1. Lieve allemaal,
    Wat heerlijk! Even weer "gewoon" doen. Lizzie "gewoon" naar school... wat fijn voor haar (en jullie)! Zo hoort het "gewoon" te zijn! We blíjven hier duimen voor een stijgende lijn en vooral positieve ontwikkelingen! Groet vanuit Zwolle, Renate & Co.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Supergeweldig om te lezen,dat wat eigenlijk zo gewoon hoort te zijn(naar school gaan), dan nu eindelijk weer kan.Ik vindt het heel fijn voor jullie,en ik hoop dat die dame nog vele schooljaren mag meemaken. Groetjes van Bianca

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vertrouw op je gevoel!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. We wensen en hopen dat aankomende week snel voorbij gaat en dat jullie hee erg mogen genieten van de Kerst en Oud en Nieuw. En het Oude jaar gaat de grijze container in en het Nieuwe jaar gaan we samen met jullie er van uit dat het na februari afgelopen is en Lizzie weer elke dag naar school kan en jullie je leventje weer mogen oppakken. Wij knallen het Oude Jaar ook de lucht in want 2011 was een slecht jaar. Liefs Willem en Cis

    BeantwoordenVerwijderen