dinsdag 13 maart 2012

13 maart - Korte update

Dachten we zondag nog zo positieF dat het allemaal best vlotjes ging. Misschien zou Lizz wel een uitzondering zijn, en zich er zonder al te veel kleerscheuren doorheen slaan.
Nou, verkeerd gedacht. Sinds het woord aplasie is gevallen daalt Lizz mee.
Misselijkheid is de grootste klacht, daar kwam enorm stekende oorpijn bij. Gillend greep ze naar haar oren. Inmiddels is ook haar mond kapot en heeft ze veel buikpijn.
Gisteravond kwam er nog koorts bij en nu is het hele antibiotica-circus weer gestart.

Om het haar wat comfortabeler te maken zijn ze vandaag gestart met extra pijnstilling. Tramal en morfine. We hopen nu dat ze een rustige nacht heeft en even goed kan bijslapen.

9 opmerkingen:

  1. Ach meid wat een ellende om je kind zo te zien! Je hebt toch stille hoop dat het zal meevallen. Hopelijk heeft ze een rustige nacht gehad! En nu maar duimen dat ze snel uit aplasie komt! Wederom veel sterkte! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een vreselijke tijden zijn dit toch voor jullie allemaal...en ik hoop zo erg dat het nu eens de goeie kant op gaat met dat mooie kleine meisje! Ik leef echt met jullie mee! x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een boel narigheid maken jullie met z'n allen mee, vreselijk ook om te lezen dat Lizzy zo veel pijn heeft. Hopelijk is ze de nacht goed doorgekomen, raakt ze snel uit aplasie en knapt ze snel op. Net als anderen leef ik met jullie mee, heel veel sterkte!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat vreselijk naar dat het toch zo tegen valt! Niets ergers dan je kind met zoveel pijn te zien. We hopen dat de antibiotica snel aanslaat en dat Lizzie zich snel weer wat beter voelt. We denken aan jullie. Liefs uit velserbroek.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. he gets wat ontzettend naar... We hopen dat het snel beter met haar gaat!
    groetjes Marika Koeman

    BeantwoordenVerwijderen
  6. we blijven mee hopen......en we hopen dat jullie volgende bericht positief zal zijn.

    Heel veel sterkte samen. Liefs willem en cis

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat ontzettend triest voor jullie meisje en voor jullie om haar te zien lijden.
    ik hoop en bid voor beterschap. heel veel sterkte samen om deze aplasie door te komen.

    groet Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  8. arm meiske, wat moet je toch allemaal veel narigheid meemaken. wat maken die monsters je toch ziek. Hopelijk komt er gauw een einde aan jouw pijn. hopelijk doen de medicijnen goed hun best en knap je weer op. groetjes en heel veel beterschap gewenst van een mama van ook een klein blond meiske. en natuurlijk ook heel veel sterkte voor jouw familie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Beste allemaal,

    Lees net de blog en zie dat de aplasie-periode weer enorm zwaar is voor jullie meisje! Wat erg dat ze zo ziek is. Wat een verdriet voor jullie om dit te zien. Ik leef, duim en bid mee voor beterschap voor Lizzie. Wat een zwaar gevecht. Wat moet dat lijfje toch steeds diep gaan. Hoop dat de pijnmedicatie zijn werk doet en dat de bloedwaardes snel gaan stijgen! Denk aan jullie daar op F8N.

    Gr. Rijkje van Diermen uit Bunschoten

    BeantwoordenVerwijderen