maandag 23 mei 2011

23 mei - Ziek?!?

Je houdt met heel veel dingen rekening. Files, lang wachten bij de anesthesie, een prinses die nu ineens niet meer zo stoer is, een operatie die misschien wat later zal beginnen, misschien wel een complicatie na de operatie en zo kan ik nog wel een aantal dingen bedenken.
Maar waar we absoluut geen rekening mee hadden gehouden is ziekte. In een ziekenhuis ja! Hier werken zo'n 6600 mensen, waaronder 39 anesthesiologen en laat daar nou toevallig een aantal van ziek zijn (zeker een personeelsuitje gehad :)). Ze hebben morgen dus te weinig anesthesiologen op de ok en dan is de afspraak dat er steeds een andere afdeling aan de beurt  is om operaties te schrappen. En dat was dus uitgerekend morgen de afdeling kinderchirurgie. Schijnt nóóit voor te komen...grrrr...BALEN!!!!!!!!! Moeten we nog langer wachten.

We waren al keurig officieel 'opgenomen', de rondleiding al gehad, hadden de chirurg uitgebreid gesproken, vervolgens de oncoloog en we hoefden alleen nog maar even langs de 'slaapdokter'. En terwijl we even zaten te relaxen in de speelkamer kwam er opeens een man of 6 langs om het slechte nieuws mee te delen. Een van de chirurgen mocht het slechte nieuws hoogstpersoonlijk komen brengen, de arme man. Ben benieuwd of hij nou ook een vrije dag heeft morgen. Maar goed, hij kan er in ieder geval niks aan doen en gelukkig hebben ze Lizz er nu op aanstaande donderdag tussen kunnen wurmen. Het jongetje naast ons mocht pas weer in juni terugkomen, dus we hebben geluk.
We zijn dus weer thuis en Lizz kan morgen gewoon weer naar school.

Ik weet nu in ieder geval waar we terecht komen en voor degene die Lizzie nog een kaartje wil sturen hier alvast het adres:

AMC
Afdeling G8 Zuid-  Kinderchirurgie
T.a.v. Lizzie Groothuis
Meibergdreef 9
1105 AZ  AMSTERDAM

1 opmerking:

  1. Mijn hemel..... Wel fijn dat jullie donderdag al terecht kunnen, maar wel heel vervelend dat het niet gewoon gisteren al kon! Wat vond Lizzie ervan dat het gisteren niet doorging?
    Héél veel sterkte morgen!!!

    Liefs, Godelieve

    BeantwoordenVerwijderen