maandag 30 mei 2011

30 mei - Thuis!!

We zijn zelf ook nog een beetje verbaasd...we zijn weer thuis! Gisteren had ik dit niet kunnen bedenken.

Lizzie had nog veel pijn bij het bewegen en 's avonds kon ze niets meer binnenhouden. Misselijk.
's Middags waren we nog met haar naar de CinEmma geweest, een bioscoop in het ziekenhuis waar de meest recente kinderfilms draaien. We werden zelfs verwend met drankjes en popcorn. Echt geweldig dat dit mogelijk is! Zeker voor kinderen die lang in het ziekenhuis liggen. De weekenden zijn anders erg erg saai!
Maar Lizz vond de film toch te spannend dus hebben we haar maar weer teruggebracht naar haar bed. Verder was haar humeur ook niet echt om over naar huis te schrijven, laat staan om mee naar huis te nemen!Gisteravond laat toen Joost en ik terugkwamen van een avondje uit (eerst even de Toppers sfeer proeven op het Arena-plein en vervolgens een filmpje pakken in Pathé Arena), had Lizz al meer praatjes. Ze had het erg gezellig gehad met haar tante Inge. Zelfs de overburen waren verbaasd over dat compleet andere meisje, ze was gewoon vriendelijk en kon nog behoorlijk kletsen ook!

Vanmorgen werd ze wakker met een grote glimlach en wilde vooral alles 'zelluf doen!!' Ze wilde verven in de speelkamer en was gezellig, vriendelijk en niet alleen tegen ons.

De arts vertelde ons dat hij het medisch gezien niet meer nodig vond dat ze bleef, maar dat de keus aan ons was. Als wij het nog niet zagen zitten moesten we vooral een extra nachtje blijven.
Nou, extra nachtje daar op een harde stretcher.....of lekker nachtje met je eigen dekbed...BINGO!
Lizzie wilde ook dolgraag naar huis en dat is toch de plek waar je het snelste hersteld. Dus hebben we maar besloten naar huis te gaan.
En ik moet zeggen......heeeeeeeerlijk!!!!!!!!

We bereiden ons nu voor op de volgende stap: de uitslag.
Volgende week woensdag 8 juni zullen we te horen krijgen van de oncoloog wat de stagering/gradatie/risico of hoe ze het ook allemaal noemen, is van de verwijderde tumor. Spannend!!

3 opmerkingen:

  1. Jeetje, wat super dat jullie al thuis zijn! Wat heerlijk om je eigen bedje te kunnen slapen en weer in de "normale" omgeving te zijn.

    We hebben veel aan jullie gedacht en nog steeds. Had hier al een kaartje klaar liggen om op te sturen naar A'dam, maar het blijft in Harderwijk:)

    Heb ontzetten veel bewondering voor jou, Marlies, dat je dit allemaal zo kunt verwoorden, met zoveel gevoel en emotie, maar heb uiteraard ook bewondering voor jullie als gezin, want deze strijd moet je samen strijden.....

    Heel veel sterkte....

    Liefs Juno en Luna, Lucien en Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een SUPER NIEUWS.

    Heerlijk allemaal weer lekker thuis en nu bijkomen van deze zware operatie.

    De kaart is wel naar Amsterdam onderweg maar neem aan dat ze die wel doorsturen naar Harderwijk toch?

    En de 8ste wordt weer spannend maar we gaan van de beste scenario uit.

    Groetjes Cis en Willem

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve familie

    Wat heerlijk weer thuis. Geef Lizzie een hele dikke knuffel van ons en er ligt hier een stapel tekeningen. KOmt snel naar Lizzie toe.
    Sterkte de komende week met het herstel en het wachten.
    Liefs Jolanda en Danieck

    BeantwoordenVerwijderen